sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

私達がNEWSに希望する事

Eilinen päivä sai melko epämiellyttävän päätöksen, mutta aivan v***n sama, äsken tapahtui jotain, mikä sai aikaan ihan käsittämättömän tunneskaalan.

Joskus monta kuukautta takasinpäin, ehkä huhti-toukokuussa, mä löysin netistä ilmotuksen, että ollaan tekemässä fanivideo NEWSiä ja niiden aktiviteetteja varten, ja toivottiin että fanit ympäri maailmaa ottasivat osaa siihen. Joten, mä tein Vilman ja Sofian avustuksella oman osuuteni sitä videota varten, mutta kukaan ei koskaan vastannut mun sähköpostiin, enkä mä tiennyt, päätykö se posti koskaan perille.
Oon puhunut tästä jo aiemminkin. Kuva jonka lähetin löytyy tästä merkinnästä

Tänään se video löytyi netistä. Siinä oli Hoshi wo Mezashite n instrumentaalinen versio (samantyylinen kun mun soittoäänet, sellanen söpö blingbling) taustalla.

Ne oli ottaneet mun kuvan siihen mukaan...
Voi luoja mua alkoi itkettää jo sitä katsoessa, olin tosi kiitollinen kun ne oli ottaneet sen kuvan siihen mukaan, koska nyt mä olen oikeasti tehnyt jotain, enkä vaan istunut tumput suorina tekemättä mitään ja odottaen vain että jotain tapahtuisi. Ja lisäksi olin liikuttunut siitä, miten paljon niitä kuvia oli. Ihmiset oikeasti välittää.

Ja jotain, mikä sai itkemään vielä vähän kovemmin ja kauemmin...
Otsikkona yhdessä viestissä eräällä sivulla oli:
"Tegoshi watched the video message made by fans!"

Joku näistä uskomattomista ihmisistä ketä netissä pyörii, oli jostain saanut tuon selville ja lukenut Tegoshin merkinnän ja kääntänyt sen meille ja...

Tajuatteko te? Mikäli tuo on totta ja kirjottaja on oikeasti ollut Tegoshi itse...
...Mun kuva oli siinä videossa mahdottoman pienen ajan, vaivaiset ehkä neljä sekuntia, eikä varmasti kukaan kiinnittänyt siihen huomiota... Mutta jos Tegoshi on oikeasti katsonut tuon, se tarkoittaa, että    se   on   oikeasti   nähnyt   mun   kuvan.

Eikä kenelläkään oo hajuakaan siitä, miten paljon näin pieni, häviävän pieni mahdollisuus oikeasti merkitsee mulle :'3 Sille asialle ei voi mitään ja sen kanssa on elettävä. Mä oon nyt vaan niin käsittämättömän onnellinen etten jaksa välittää mistään muusta.

Tässä se video
Lj:ssä eräs ihminen nickillä newskattuneito sanoi jotain aika osuvasti:
"I LOVE NEWS! I LOVE NEWS FANS!"

1 kommentti:

  1. Jee jee jee se oli siinä! Näytät vielä hirveen nätiltä tossa kuvassa, nyt mullakin on tosi ilonen olo! Hullun kivaa aaa mahtavaa ♥

    VastaaPoista